Hyaluronsyre

Genopbyg cementum, PDL og knogle med bioaktiv hyaluronsyre og bevar dine patients tænder

Regeneration i stedet for reparation
Den seneste forskning viser meget tydeligt at Hyaluronsyre kan genskabe tabt knogle, PDL og cementum i et betydeligt omfang  og dermed både skabe en profylaktisk forsegling (til at forhindre aggressive patogener i at nedbryde tanden) og sikre at tanden er velforankret.  
Bioaktiv hyaluronsyre – enkel at anvende
Parodontal kirurgi og anvendelsen af bioaktive materialer er ikke altid lige let. Blandt de bioaktive agenter, der anvendes i dag, findes der bl.a. Enamel matrix derivatives (EMD), Platelet Rich Fibrin (PRF) og Hyaluronsyre (HA). Både PRF og Hyaluronsyre har et bredt anvendelsesområde, stabiliserer blodkoagualet og kan påføres i blødende lige så vel som tørre omgivelser – se resultater og appliceringsmuligheder på denne side.

81% mere nydannet cementum med Hyadent BG

Histologien viser resultatet af testgruppen (hunde), hvor Hyadent BG blev påført på en 5 mm dyb intrabony-defekt med 2 vægge (mesial, distal). Tabellen viser udviklingen af cementum og parodontale ledbånd (PDL) i forhold til kontrolgruppen som blev behandlet uden Hyadent BG. Regenerering af cementum og PDL bidrager begge til at holde fastholde tanden i den nyligt regenererede knogle.

340% mere nydannet PDL ved brug af Hyadent BG – guided regeneration 

De seneste forskningsresultater viser ikke blot en kæmpemæssig gevinst ved at bruge Hyadent BG til nydannelse af PDL, men også kompakt funktionelt orienterede kollagene fibre (Zoomed område) og et velforgrenet net af blodårer hvilket resulterer i  høj PDL score (4/5)

Både æstetisk og funktionel indvirkning på gingivale recessioner

Selvom kirurgisk behandling af tandkødsrecessioner er en nichebehandling, viser denne undersøgelse, at ikke kun tandkødet er højere koronalt og imødekommer det æstetiske udtryk, der ønskes, men også at knoglen, PDL og cementum regenereres i betydelig grad. Det betyder at patienten har lettere ved at vedligeholde tanden og undgå ny recession.

 

 

Hyadent BG – enkel at anvende med minimal forberedelse

Med Hyadent BG er der ikke behov for rodbehandling, tørring og skylning. Der er ikke behov for at stoppe blødning, men i stedet fungerer Hyadent BG som en stabiliserende faktor for blodkoagualet, da hyaluronsyren er hyper hygroskopisk (tiltrækker væsker). Studie viser, at anvendelsen af Hyadent BG i kirurgi giver patienterne bedre komfort (mindre hævelse og mindre ubehag), hvilket naturligvis øger værdien af behandlingen, set ud fra et patientperspektiv. Mindre forberedelse og lettere håndtering skaber en win-win situation for både dig og din patient.

Accelererede helingsresultater – efter få dage – minimerer risiko for komplikationer og reducerer smerter

Hyaluronsyre fremmer heling og indgår naturligt i kroppen. Hyadent BG øger blødtvævshelingen markant til gavn for patienten og dig. Bedre heling er et plus for alle patienter og ikke mindst dem med diabetes, rygere og andre helbredsproblemer. 

 

 

 

  • Due to the broad range of effects accompanied by the facilitated application and the reduced material costs, especially compared to EMD, the application of HA in periodontology is indicated for a wide range of clinical situations.”

    Professor Andrea Pilloni, Sapienza University, Rome

Enkel opbevaring ved stuetemperatur

Hyadent BG (barrier gel) indeholder både “cross linked” hyaluronsyre og almindelig hyaluronsyre. Cross-linked hyaluronsyre giver en betydelig langsommere nedbrydning af hyaluronsyrens molekyler, og dermed opnås en længere stimulering af det omgivende væv. Hyadent BG kommer i pakke med 2 ampuler på 1,2 cc, som er klar til brug.

Hver ampul består af 16 mg/ml hyaluronic acid cross-linked (non-animal source) og 2 mg/ml hyaluronic acid non-cross-linked HMW (non-animal source).

Kom i gang med at bruge Hyadent BG og udnyt vores opstartstilbud i vores webshop.  

 

Opstartstilbud

Køb 3 pakker Hyadent BG (6 ampuller – svarende til 6 behandlinger)

Pris pr ampul / behandling normalt 800 kroner – opstartstilbudspris 640 kroner pr stk ved køb af 3 pakker(6 ampuller)

Hyadent BG tilbud, 3 pakker 3840 kroner inkl. moms

Gå til webshop tilbud

 

Brochure Hyadent BG

Scientific Evidence Hyadent

Whitepaper from Prof Anton Sculean

Case report from Prof A. Pilloni

Clinical case 1 by Dr Sofia Aroca

Clinical case 2 by Dr Sofia Aroca

WEBINAR med Professor Pilloni


Mere end 30 års forskning i dental brug af Hyaluronsyre er ved at kulminere med de seneste studier – se webinar til inspiration. 

Professor Andrea Pilloni fra Sapieza Universitet i Rom, har i mere end 30 år arbejdet med HA til fremme af heling i dental behandlinger. Over de seneste 4 år har Professor Pilloni været omdrejningspunkt for et multicenterstudie om brugen af HA til regenerering af væv og fremme af heling.

Se webinaret med Professor Pilloni om resultater og muligheder med HA.

Se webinar

WEBINAR 1 med Professor Sculean


Professor Anton Sculean demonstrates the use of hyaluronic acid and connective tissue graft for the treatment of a deep mandibular recession.

Professor Sculean fra Bern Universitet i Schweitz, er om nogen toneeangivende i sin forskning indenfor parodontitis. Professor Sculean har stået bag et større studie med Hyadent BG og du kan høre om forskningen og anbefalingerne i dette webinar.

Se Webinaret (12 min.) med Proffesor Sculean om resultater og muligheder med HA.

Se Webinar

WEBINAR 2 med Professor Sculean


Professor Anton Sculean webinar om HA in mucogingival and periodontal surgery 

Professor Sculean fra Bern Universitet i Schweitz, er om nogen toneeangivende i sin forskning indenfor parodontitis.

Se Webinaret (57 min.) med Professor Sculean om resultater og muligheder med HA.

Se Webinar